спортни новини cultofbet

Предстои финалната развръзка на Лига на нациите

K Khristov 04/06/2019 22:00 Прогнози 0
Снимка: Sky Sports
Предстои финалната развръзка на Лига на нациите

Настоящият европейски шампион е определен за домакин на финалните плейофи в турнира “Лига на нациите”. В първата среща Португалия се изправя срещу Швейцария, търсейки уверено начало на няколкодневното състезание.

Стартът на иберийци в традиционните квалификации за европейското първенство не бе убедителен. Записаха две равенства и то у дома срещу селекциите на Украйна и Сърбия. Може би тази колеблива игра бе продиктувана от възможността за по-бързо класиране на Евро 2020 чрез новата надпревара на УЕФА. Победителят от тази двойка ще се изправи срещу печелившия измежду Холандия и Англия.

Швейцария стартира с една идея по-силно квалификационния цикъл, но остави доста въпросителни около състоянието на отбраната. Бяха инкасирани цели 3 попадения в домакинството срещу Дания, което е сериозен повод за притеснение. Като се има предвид класата на идния им опонент, задачата за “кръстоносците” става още по-сложна.

Форматът на състезанието е труден за асимилиране, а и все още има отбори, които не го приемат присърце. Освен всичко това, видяхме колко изтощителна бе изминалата кампания. В края на сезона играчите са в по-унило настроение и се нуждаят от почивка.

Съветвам ви да не се впускате в преследване на крайния изход, а да бъдете по-предпазливи, доверявайки се на ниска резултатност. Според мен линията от 2,5 попадения ще остане непреодоляна, както се случи в предходните четири сблъсъка с участието на Португалия.

 

Прогноза: под 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози