спортни новини cultofbet

Португалия на поправителен срещу сръбската селекция

K Khristov 24/03/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: Daily Mail
Португалия на поправителен срещу сръбската селекция

Дебют за западната ни съседка в тазгодишните евроквалификации. Сърбия влиза в надпреварата с амбиции за продължаване към идните финали, но първият им опонент изглежда сериозно препятствие. Португалия разполага с невероятни състезатели, начело с Кристиано Роналдо. Срещата е в понеделник вечер от 21:45 часа.

Много неща могат да се изтъкнат преди началото на мача, но нека не забравяме, че става дума едва за второто завъртане от груповата фаза. И Португалия, и Сърбия, ще имат своите по-нататъшни моменти, в които ще изразят целите си. За домакините обаче наистина ще бъде разочароващо, ако допуснат второ равенство у дома. Преди няколко дни оформиха нулев хикс срещу Украйна, в който Кристиано така и не блесна.

Сърбите са още по-корав противник, който продължава да се развива в положителна насока. Съседите ни разчитат на куп състезатели от водещите шампионати, а и нееднократно демонстрираха класата си. В турнира “Лига на нациите” завършиха на първото място в своята група, като спечелиха на четири пъти и оформиха едва две равенства. Преди броени дни пък завършиха наравно срещу Германия в приятелски мач.

Както се казва, всичко е в краката на футболистите. Вярвам, че ще сътворят приятен за наблюдаване двубой, който до голяма степен ще се развива в централната зона на терена. Макар да разполагат с Роналдо в предни позиции, иберийци разчитат на по-дефанзивен футбол и рядко се осланят на настъпателни действия. Ситуацията при гостите е досущ еднаква, така че традиционният ъндър, под 2,5 гола, е един разумен вариант за игра на сингъл.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози