спортни новини cultofbet

Германия с лесно гостуване на Беларус в събота вечер

K Khristov 08/06/2019 08:00 Прогнози 0
Снимка: talkSPORT
Германия с лесно гостуване на Беларус в събота вечер

Походът на Бундестима към Евро 2020 преминава през задължителен успех срещу Беларус. Срещата между двете селекции е в събота вечер от 21:45 на стадиона в Борисов. Ето повече за моите очаквания към двубоя.

Не изпитвам никакви съмнения относно крайния изход. Германия е по-подготвения отбор, разполагащ със силни индивидуалности, които ще донесат крайния успех. Да, през последната година резултатите не бяха на желаното ниво, но трябва да отчетем великолепната победа при визитата на Холандия. Евентуални три точки в събота ще изкачат тима на лидерската позиция в групата.

Беларус е отбор под средното европейско ниво. Това ясно си пролича в предходните два евросблъсъка, които бяха загубени от Холандия и Северна Ирландия. Добавяйки и липсата на Александър Хлеб, то ситуацията при беларусите придобива още по-притеснителен вид.

Не виждам как домакините ще спечелят нещо от срещата, затова ще насоча мислите си към положителна развръзка за Германия. Ставките за знак 2 са твърде ниски и не заслужават доверие, но може да се ориентирате към победа с хендикап. Според мен Германия ще спечели с лекота идната си визита, реализирайки две или повече попадения.

Лошите новини за гостите са свързани с отсъствието на Йоахим Льов от резервната скамейка, който бе приет по спешност в болница. Така, идните две евроквалификации ще бъдат водени от помощника му Маркус Зорг. Извън групата останаха Антонио Рюдигер, Емре Джан и халфът на Реал – Тони Кроос.

 

Прогноза: Азиатски хендикап (-1.5) - Германия

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози