спортни новини cultofbet

Скандинавско дерби в група F на евроквалификациите

K Khristov 25/03/2019 18:00 Прогнози 0
Снимка: ESPN
Скандинавско дерби в група F на евроквалификациите

Във вторник ще се изиграят последните мачове от второто завъртане в груповата фаза. Група “F” обещава да е интересна, особено с борбата за втората позиция. Три отбора ще спорят за нея, сред които са Норвегия и Швеция. Как ще завърши директният сблъсък помежду им, ще научим от 21:45 часа.

Домакините се намираха в забележителна победна серия преди да дойде визитата на Испания. Очаквано допуснаха поражение, но отново впечатлиха с действията на терена. Норвегия достигна до почетно попадение и загатна своите амбиции за идните европейски финали.

Е, при шведите ситуацията е напълно идентична. Имаха няколко слаби мача в последно време, но те обикновено са свързани с приятелски срещи. В официалните двубои демонстрираното от тях е доста по-различно, както видяхме в събота вечер. Швеция постигна минимален успех срещу Румъния и се нареди до Испания в челото на класирането.

Предвиждането на краен изход за този мач е почти невъзможно. Виждаме, че и букмейкърските къщи изпитват затруднение при определянето на коефициентите. Те са в близък интервал, като съвсем леко предимство получават домакините. Поради тази причина ще се доверя на Норвегия, но с едно наум. Залагам на двоен шанс 1Х, допълнен с под 3,5 гола.

Линията едва ли ще бъде преодоляна, като имаме предвид дефанзивния футбол, който практикуват норвежките селекции. В мачовете на Швеция падат средно около 2,28 попадения, докато тези на норвежци са обвързани със средна резултатност от 1,92. Интересен факт е, че Норвегия е в серия от седем поредни победи у дома, като допусна само едно попадение. Дано поредицата не бъде нарушена и избраният маркет да се окаже печеливш. Може да го потърсите в платформата на Уинбет, където получава коефициент 1,70.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози