спортни новини cultofbet

България се надява на чудо в Прага

K Khristov 07/06/2019 09:00 Прогнози 0
Снимка: gong.bg
България се надява на чудо в Прага

Походът на България към Евро 2020 продължава. Макар шансовете ни да не са толкова високи, трябва да последно да вярваме в националите и техните възможности. В петък вечер ни предстои тежко гостуване на Чехия, в което сме поставени в ролята на аутсайдери.

През последните седмици новините от националния лагер бяха свързани главно с промяната на треньорския пост. Петър Хубчев напусна в посока Левски, а на негово място бе назначен досегашният наставник на Етър – Краси Балъков. Очаква се неговото идване да подейства ободряващо на състава и да донесе позитивна промяна.

Едва ли това ще се случи мигновено. Трудно ми е да повярвам, че сме способни на нещо повече от равенство срещу Чехия. Противникът ни изигра най-трудния си мач в евроквалификациите – гостуване на Англия, което бе загубено с катастрофалното 5:0. Без съмнение Чехия не е тази, която познаваме от предишни години, но въпреки това са с една идея по-класен състав от нас.

Съветвам ви да се абстрахирате от пристрастията и желанията за победа на родните национали. При залозите трябва да сте емоционално независими и да разчитате единствено на здравия разум. Заложете директно на знак 1, който идва с коефициент 1,60 от английския Бет365. Добър вариант за сингъл с по-висок облог.

 

Прогноза: 1

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози