спортни новини cultofbet

България се надява на първи успех в евроквалификациите

K Khristov 09/06/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: Club.bg
България се надява на първи успех в евроквалификациите

Евроквалификациите продължават с пълна сила, а в понеделник ще се изиграе срещата на националния отбор. България се изправя срещу състава на Косово в търсене на първи успех през тази година.

Амбициите ни за класиране на европейско първенство бяха убити рано-рано и вероятно ще се примирим с възможно по-добро позициониране в групата. Няма как да претендираме за участие на голям форум, след като не успяхме да победим националните гарнитури на Черна гора и Косово. В петък не показахме кой знае какво срещу Чехия и напълно заслужено допуснахме първа загуба през тези квалификации.

Макар Косово да е сравнително нова страна, бързо си прокарва път в европейските състезания. Завърши на първото място в своята група в турнира “Лига на нациите”, а стартът в евроквалификациите бе съпътстван от две равенства. Едното от тях дойде срещу България, а ако трябва да сме максимално коректни, косоварите бяха по-близо до крайния успех.

Този път домакинското предимство е в наша полза. Надявам се, че Краси Балъков е комуникирал с всеки футболист поотделно и е дал ценни насоки за предстоящия сблъсък. Трябва задължително да вземем победата, ако таим надежди за Евро 2020.

Моят съвет обаче е да се застраховате и да избягвате залозите за краен изход. По-добре се насочете към комбиниране на двоен шанс 1Х и под 3,5 попадения, които идват с коефициент 1,55 от платформата на Ефбет. Ставката не е толкова привлекателна, но пък ни гарантира сигурност и висока вероятност за печалба.

 

Прогноза: 1X и под 3,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози