спортни новини cultofbet

Германия излиза за трите точки срещу Естония

K Khristov 10/06/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: Freetips.com
Германия излиза за трите точки срещу Естония

Задължителен мач за Германия, в който едва ли ще станем свидетели на изненади. Естония е напълно преодолим съперник, така че очаквам домакините да се развихрят. Срещата е във вторник вечер от 21:45 на “Опел Арена”.

Двете победи над Холандия и Беларус подействаха ободряващо за Бундестима и върнаха увереността сред футболистите. Предстои им първи двубой пред собствена публика за този квалификационен цикъл, който е повече от належащ. Победа тук ще им осигури актив от 9 точки, колкото има лидера в групата – Северна Ирландия. Немският състав обаче има мач в повече.

Естония е далеч от възможностите на идния си опонент. Загубиха в първите два евросблъсъка, които бяха именно срещу ирландци. Без съмнение ги очаква тежка визита в Майнц, която ще завърши с разгром. Въпреки това трябва да отчета, че естонци спечелиха 3 от последните си 4 визити, макар и да бяха срещу тимове от по-нисък ранг.

Интересното е, че двете страни са се противопоставяли на “зеления килим” за последно през 1939 г., когато Германия печели с 0:2. Оттогава насам нито един мач помежду им, не, че има съмнения относно крайния победител. Коефициентите за знак 1 обаче са твърде ниски, затова ще заложа на убедителна победа за домакините. Доверете се на азиатски хендикап (-3.0), който изисква успех с четири гола разлика. При победа с три, облогът ще бъде върнат обратно.

 

Прогноза: Азиатски хендикап (-3.0) - Германия

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози