спортни новини cultofbet

Химнастик - Луго Сегунда Дивисион 2019 Прогноза

M Krasimirov 08/06/2019 09:57 Прогнози 0
снимка: RatingBet
Химнастик - Луго Сегунда Дивисион 2019 Прогноза

Тимовете на Химнастик и Луго, които са сред многото, нямащи за какво да играят в последния кръг, все пак ще довършат започнатото и ще изиграят и този последен сблъсък от кампанията.

Навлизането в една прекрасна серия от добри резултати за домакините дойде много, много късно през сезона и така, въпреки, че спечелиха 7 точки в рамките на последните си 4 двубоя, те изпаднаха предсрочно. Това в никакъв случай няма да им повлияе и точно в домакинството на Луго просто ще излязат, за да донесат една малка утеха на своите фенове със записването на нова победа, която само да загатне за това, че още в рамките на следващия сезон ще са сред борещите се за промоция.

Точно този тим на Луго, за който предоставихме една безкрайно точна прогноза преди броени дни, стигна до така важната за себе си точка в домакинството на Тенерифе и след като познахме този хикс, отново ще прибегнем към прогноза за мач на тима. Той вече си подпечата оцеляването в елита благодарение на това, че кръг преди края на кампанията има аванс от 4 пункта пред 19-ия, което прави така, че да е напълно невъзможно да се стигне до някаква промяна в класирането.

Луго, който играе все по-добре в отбранителен план, ще остави това си лице на заден план, ще излезе във визитата на Химнастик само и единствено за това да се надиграва и така покриването на дадената линия от 1.5 с един толкова висок коефициент е топ прогнозата за мача.

Прогноза: Над 1.5 @ 1.45 коефициент

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози