спортни новини cultofbet

Майорка или Албасете - кой ще се класира за финалния плейоф?

K Khristov 12/06/2019 22:00 Прогнози 0
Снимка: BeSoccer
Майорка или Албасете - кой ще се класира за финалния плейоф?

Единственото по-интригуващо първенство, което продължава да ни радва със заплетени мачове, е испанската Сегунда Дивисион. Предстоят полуфиналните плейофи за определяне на последния, трети новак в Ла Лига. В спор за място към финалния бараж са се впуснали Майорка и Албасете.

Първата среща ще се проведе на о-в Палма де Майорка, така че домакинското предимство е за едноименния клуб. Двата отбора бяха съседи в крайното класиране, като Албасете събра с две точки повече. Те дойдоха главно от директните сблъсъци, тъй като и в двете срещи островитяни допуснаха поражения. Не вярвам обаче негативната серия да продължи...

Именно това ме насочва към положителна развръзка за домакините. Ще се спра на познатата комбинация от Efbet, която е обвързана с двоен шанс 1Х и под 3,5 попадения. Съмнявам се тази линия да бъде преодоляна, така че предложената ставка от 1,50 не бива да се изпуска. Не е препоръчителна за сингъл, но може да я комбинирате в права колонка или да я използвате като твърд знак за системна комбинация.

Макар и двата отбора да се класираха за плейофите, трябва да се отчете, че представянето им напоследък не е толкова цветущо. Записаха по една победа в последните си четири срещи, като показаха огромни проблеми в офанзивен план. Разбира се, ниската резултатност е добре дошла за нас и избрания маркет.

 

Прогноза: ДШ 1Х и под 3,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози