спортни новини cultofbet

Гана ще победи Бенин с минимален резултат

K Khristov 25/06/2019 10:00 Прогнози 0
Снимка: Egypt Today
Гана ще победи Бенин с минимален резултат

Отправяме се към Купата на африканските нации, чието 32-ро издание се провежда в Египет. Все още сме в груповата фаза, където отборите действат по-предпазливо и опознавателно. Ето повече за двубоя между селекциите на Гана и Бенин.

Поглеждайки към наличните състави, откриваме огромна разлика. Гана разполага с футболисти от световна класа, които играят в доста силни европейски отбори. Бенин е с далеч по-скромни ресурси, като най-изявените състезатели са Стив Мюние от Хъдърсфийлд и Стефан Сесеньон, играл дълги години по английските терени.

Въпреки това трябва да се отчете добрата работа на символичните гости, които се намират в серия от три поредни победи. Разчитат обаче на мачовете пред собствена публика, навън се представят колебливо и рядко достигат до пълния комплект точки.

Гледай Гана - Бенин на живо

Гана се намира в невероятна форма, записвайки само едно поражение в последните две години, дошло неочаквано при визитата на Кения през миналото лято. Оттам насетне последваха три мача без допуснат гол, което със сигурност плаши треньорския щаб на Бенин.

Според мен изненади в този сблъсък няма да има и Гана ще спечели първи точки към актива си. Доверете се на знак 1, а по-смелите от вас нека добавят и ъндър, под 2,5 гола, тъй като резултатността ще е в ниски граници.

 

Прогноза: 1

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози