спортни новини cultofbet

Сенегал ще пребори кенийската селекция

K Khristov 30/06/2019 22:00 Прогнози 0
Снимка: SofaScore
Сенегал ще пребори кенийската селекция

След злополучния двубой срещу Алжир, Сенегал ще се изправи срещу селекцията на Кения. Очаква се Мане и компания да вземат трите точки и да се отправят директно към елиминациите. Как ще протече срещата, ще научим в понеделник вечер от 22:00 часа.

На пръв поглед сблъсъкът изглежда лесно прогнозируем, тъй като има съществена разлика във възможностите на двата състава. Сенегал се доверява на футболисти, които имат огромен опит по европейските терени и защитават цветовете на водещи тимове.

Това обаче не им помогна срещу Алжир, когато записаха първо поражение през календарната година. Загубата бе минимална, но въпреки това остави неприятни емоции сред сенегалските привърженици.

Кения също се отчете с победа и загуба до този момент, като успехът бе срещу аутсайдера Танзания. Кенийските играчи демонстрираха здрава психика и стигнаха до трите пункта след 3:2. Не бива да омаловажаваме и формата им напоследък, тъй като допуснаха само 2 поражения в предходните си 9 мача.

Селекцията на Сенегал е поставена в ролята на фаворит, което бе напълно очаквано. Според мен няма да има изненади в този двубой и ще видим труден, но сладък успех за “Лъвовете на Теранга”. Доверете се и вие на победа за символичните гости, която бива оценена с 1,45 в родния Efbet.

 

Прогноза: 2

 

 

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози