спортни новини cultofbet

Прищина ще вземе убедителен аванс в първия мач

K Khristov 26/06/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: Ghanasoccernet.com
Прищина ще вземе убедителен аванс в първия мач

Стартира предварителния кръг в Лига Европа, който противопоставя отбори от нископоставени шампионати. Едно от най-известните имена е това на Прищина, затова ще обърна специално внимание на техния двубой.

Косовари са домакини в първия мач, което ги задължава в търсенето на трите пункта. Разполагат с много по-добри състезатели и по-високи ресурси от гибралтарския си опонент, който разчита предимно на аматьори и полупрофесионалисти. Тимовете от пиринейската страна рядко продължават по-напред от този кръг, но да видим дали не са възможни изненади.

Гледай на живо Прищина - Сейнт Джоузеф

Според мен Прищина резонно ще се добере до крайния успех и то без особени затруднения. Столичани се справиха блестящо през миналогодишната кампания в първенството, като завоюваха общо 23 победи. И този сезон ще започне по възможно най-добрия начин, така че се доверете на успех за домакините.

За жалост съм принуден да търся алтернативен вариант за игра поради ниската стойност на коефициента. Едва 1,30 за знак 1, но и хендикапът не изглежда лош избор. Ще заложа на азиатска линия (-1,5) в полза на Прищина, което означава, че очакваме успех с минимум 2 гола разлика.

 

Прогноза: Азиатски хендикап (-1.5) - Прищина

 

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози