спортни новини cultofbet

ЦСКА ще победи Титоград в първия мач

K Khristov 08/07/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: Topsport
ЦСКА ще победи Титоград в първия мач

Във вторник стартира европейската приказка на ЦСКА. Първият съперник на “червените” е черногорският Титоград, който е напълно преодолим и едва ли ще затрудни възпитаниците на Добромир Митов. Ето на какъв залог може да се спрем...

Първи официален мач за сезона, който идва в сравнително удобен момент за ЦСКА. Столичани направиха пълноценна подготовка, записаха добри резултати и окомплектоваха стабилен отбор за дългата кампания. Позитивната новина е свързана с ранното привличане на новите попълнения, като част от тях се включиха още в началото на юни.

Ситуацията при Титоград не изглежда толкова цветуща, макар Митов да ни убеждава в противното. Наставникът на “червените” заяви, че съперникът им е по-силен от миналата година, но дали наистина е така? Смятам, че е точно обратното, а и такива признаци идват от черногорските медии. Тимът от Подгорица бе напуснат от основни футболисти, като бе обявено, че ще се разчита на повече юноши и по-нископлатени местни състезатели.

Логично, това превръща ЦСКА в изявен фаворит. Букмейкърските къщи поставят минимални коефициенти за победа на домакините, което ме възпира от подобен залог. Ще се доверя на успех с убедителна разлика, подкрепена от азиатски хендикап (-1.5). Стандартна линия, която при добра игра от родния тим не би трябвало да се постави под съмнение.

 

Прогноза: Азиатски хендикап (-1.5) - ЦСКА

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози