спортни новини cultofbet

Арсенал ще спечели гостуването на свраките в неделя

M Krasimirov 10/08/2019 20:20 Новини 0
bettingtop10.com
Арсенал ще спечели гостуването на свраките в неделя

Нюкасъл - Арсенал Превю

„Артилеристите“ са преизпълнени с желание да се върнат на върхово ниво. Оставайки в облика на второразреден тим през последните месеци, те даже не само, че не бяха въвлечени в битката за титлата, а и в тази за разпределението на четирите най-желани места в английския елит.

Не е като да няма достатъчно качества в техните редици, просто настоящите им футболисти все още не са достатъчно добре сработени, а новият треньор - Унай Емери - все още не е превърнал своите корекции в реалност. Той изразява огромно желание да направи така, че с всеки следващ сезон момчетата му да създават все повече главоболия за най-силните в страната и със сигурност рано или късно това ще се получи.

Емери е треньор с много хубава визия за играта, която се осланя на това подопечните му да вкарват възможно най-много голове и да играят зрелищен футбол. Точно това ще ни разгърнат „артилеристите“ и във визитата на разтърсения от непрестанни скандали тим на Нюкасъл.

Положението в редиците на „свраките“ е потресаващо, а този толкова тежък жребий, отреждащ им за съперник Арсенал още в първия кръг ще нанесе пореден удар по тях. Много трудно домакините ще стигнат до някаква благоприятна развръзка за себе си, а тези коефициенти от 1.90 за победа на момчетата на Емери са направо прекрасни.

Заложете за победата на Арсенал в bet365!

КОМЕНТАРИ

Още от Новини