спортни новини cultofbet

Срещата между Атромитос и Легия ще бъде с малко попадения

K Khristov 13/08/2019 20:00 Прогнози 0
Снимка: agonasport
Срещата между Атромитос и Легия ще бъде с малко попадения

В сряда вечер ще се изиграят три мача от предварителните кръгове на Лига Европа. Една от най-интересните двойки противопоставя гръцкия Атромитос Атина и полския Легия Варшава. Ето и моята прогноза за идния сблъсък.

Резултатът от първия мач не дава ясни сведения за случилото се на терена. Макар да завършиха при нулево равенство, статистиката бе изцяло в полза на полския тим. Легия имаше огромен брой удари към вратата на гърците, изпълни двуцифрено число корнери, но така и не стигна до домакински успех.

Видя се, че тимът от Варшава разчита на по-класни футболисти, които имат опит в подобни съревнования. Това води и до фаворизирането им в идния сблъсък, но не бива да забравяме един ключов детайл. В полза на Атромитос ще влезе ентусиазираната публика, която неуморно ще подкрепя любимците си в третия кръг.

Не вярвам двата тима да се впуснат в масирани нападения от първата минута. Напротив, ще действат по-прибрано и организирано в отбрана, за да не оставят празни пространства пред атаката на противника. Това ме насочва към прогнозиране на ниска резултатност, подплатена с под 2,5 гола.

 

Прогноза: под 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози