спортни новини cultofbet

Макаби Тел Авив трудно ще спечели визитата си на Судува

M Krasimirov 14/08/2019 23:02 Новини 0
снимка: singlebetting.com
Макаби Тел Авив трудно ще спечели визитата си на Судува

Судува е в супер серия след като спечели всеки от последните си четири сблъсъка във всички надпревари.

Тимът продължава да прави истински фурор след като рано-рано отстрани Тре Пене след две победи. Освен това се наложи и в откриващия кръг на местното първенство, а малко по-късно се поздрави и с най-големия си успех - във визитата на Макаби Тел Авив.

Израелският тим беше победен с 1:2 насред своя стадион и така се доближи страшно много до отпадането си. Макаби е в потресаваща серия и от това положение много трудно може да се върне в играта и да си проправи път до следващата фаза на надпреварата. Само по себе си преодоляването и на този квалификационен кръг ще е огромен успех за тима на Судува, който стартира участието си в най-престижния европейски клубен турнир, но рано-рано преклони глава пред Цървена звезда.

Изненадващото беше това, че Судува по някакъв начин стигна до един много добър резултат в първия двубой с този си толкова силен опонент, като се поздрави с нулево реми. Същият този отбор е в отлична позиция, за да се поздрави с класиране в заключителния кръг на надпреварата и просто ще го направи.

Прогноза: 1Х @ 2.10

КОМЕНТАРИ

Още от Новини