спортни новини cultofbet

Първа изразителна победа за Ювентус на Сари

K Khristov 27/09/2019 22:00 Прогнози 0
Снимка: Juventus.com
Първа изразителна победа за Ювентус на Сари

Шампионът с лесно домакинство срещу опашкаря СПАЛ. Ще се стигне ли до безпроблемна и категорична победа за Ювентус в идния кръг, ще научим в съботния следобед от 16:00 часа.

Последните два успеха на “бианконерите” не бяха никак лесни. Юве се затрудни срещу Верона и Бреша, като се наложи и в двата случая да обръща развоя на събитията. Забелязва се пренебрежително отношение сред избраниците на Сари в шампионатните сблъсъци, особено, ако те са съпътствани от битки на европейската сцена.

Точно такъв е случаят с предстоящия двубой. Няколко дни по-късно Юве има важна задача в Шампионска лига, така че силите ще бъдат максимално съхранени. Въпреки това не вярвам домакинството на СПАЛ да протече с изненадваща развръзка. Гостите се намират в лоша форма, не разполагат с толкова качествени състезатели, което води до фаворизиране на Ювентус.

Ставките за краен изход не са особено високи, но може да вдигнете летвата, прогнозирайки победа с два или повече гола разлика. Време е за по-изразителен успех, който да внесе нужното самочувствие преди сблъсъка с Байер Леверкузен.

 

Прогноза: Хендикап (0:1) - Ювентус

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози