спортни новини cultofbet

Футболни прогнози от италианската Серия А в събота

Thi Henry 22/07/2020 15:31 Прогнози 0
Футболни прогнози от италианската Серия А в събота

В събота ще се изиграят редица ключови мачове в Европа, по интересните от които в Серия А на Италия. За целта сме подготвили професионални футболни прогнози на три срещи, които да включите в своя заложен фиш с права колонка, или да добавите подходящ залог от efbet прогнозите на Жаклин Михайлов:

Наполи - Сасуоло
Прогноза: над 2.5 гола

Вече дълги години неполитанците играят много зрелищен за наблюдаване футбол, който им носи и немалко успехи. Големите затруднения в техните редици и този небивал спад, който ги споходи, бяха изцяло продиктувани от раздялата с Маурицио Сари. Просто си пролича колко грандиозна е неговата роля за благополучието на тима. Даже и направените опити за намиране на подходящ негов заместник останаха споходени с безкрайно разочарование. Стигна се дотам, че Гатузо застана на позицията, но е видно, че този негов отбор въобще няма как да се сравнява с онзи на Сари. Изоставането от челните места в таблицата е главозамайващо и със сигурност ще доведе до нови негативни помисли. Единственото хубаво при Гатузо беше спечелването на купата на Италия. Сасуоло, който е готов да се надиграва с всеки един съперник, ще излезе на „Сан Паоло“ за още от същото и така над 2.5 в мача е просто задължително да се опита.

Бреша - Парма
Прогноза: над 2.5 гола

Друг италиански сблъсък от този кръг с прогноза за много голове. Бреша е един от вече двата изпаднали тимове, заедно с отбора на Спал. При това положение в оставащите кръгове отборът просто ще има възможността да се наслади на съперничествата си с тимове от най-висок калибър. Парма доскоро беше един от неговите добри познайници във второто равнище на страната. Някак си, „пармалатите“, за които медиите в страната многократно предвиждаха истински крах и бързо ново изпадане, се закрепиха в Серия А, и изглеждат като отбор, който е готов да го повтори и през идния сезон. Те са и фаворизирани за трите точки в този сблъсък с Бреша. Значението на сблъсъка е единствено за престиж. Бреша и Парма ще разкрепостят изцяло футбола си и ще се отдадат на головата фиеста.

Дженоа - Интер
Прогноза: над 2.5 гола

Този е поредният от сблъсъците в италианския футбол през деня, за които прогнозата е сходна. Дженоа изостана страшно много и сътвори един от слабите си сезони. След раздялата с Джовани Симеоне, която се състоя неотдавна, тимът така и няма водещ голмайстор в редиците си, а от това са предизвикани и най-големите му несполуки. Той играе такъв футбол, който в повечето случаи е настроен към атаката, но без да има водещ футболист в нападение, всичко това остава без особен смисъл. Срещу Интер, който вече си подпечата мястото в четворката, но все още гледа към нещо още по-сериозно, „грифоните“ ще се хвърлят с всички сили. Това, което ще ги провали, е свързано изцяло с неубедителната им игра в собствената половина. Много трудно срещу съперник, имащ толкова класа в офанзивата си, те ще се разминат с разгрома.

Пожелаваме Ви успех!

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози