спортни новини cultofbet

Лацио се връща на победния път с категоричен успех над СПАЛ

K Khristov 02/02/2020 00:00 Прогнози 0
Снимка: Sportface
Лацио се връща на победния път с категоричен успех над СПАЛ

Устремът на Лацио бе спрян от вечния им съперник. Лациалите взеха само точка от дербито на Рим, но останаха в подножието на върха. Сега им предстои наглед лесно домакинство срещу състава на СПАЛ, който се бори със зъби и нокти за оцеляването си.

Базирайки се на представянето на двата състава, наличните ресурси и коефициентите в онлайн букмейкърите, съвсем резонно е да заложим на Лацио. Домакините летят в шампионата, а изоставането им от Юве бе сведено на шест точки. “Небесносините” обаче имат мач в запас, който ще се изиграе през седмицата, така че две евентуални победи ще ги пратят директно на втората позиция.

Едва ли има футболен експерт, който може да анализира играта на гостите. СПАЛ постигна сензационна победа в Бергамо над Аталанта, но още в следващия кръг бе тотално надигран в едно от дербитата на областта Емилия-Романя. “Синьо-белите” бяха разнищени от гостуващия Болоня, с което останаха закотвени в опасната зона.

Смятам, че изненади в този двубой са невъзможни, но коефициентът за знак 1 не ми позволява да потърся подобен развой. Може обаче да се предвиди убедителен успех за Лацио, затова ще заложа на оувър, над 2.5 гола. Евентуално попадение за гостите също е добре дошло, тъй като ще увеличи шансовете за изпълнение на събитието.

 

Прогноза: Над 2.5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози