спортни новини cultofbet

Белгийският шампионат се подновява с резултатен мач между Антверпен и Гент

K Khristov 20/11/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: YouTube
Белгийският шампионат се подновява с резултатен мач между Антверпен и Гент

Единственият интересен двубой в четвъртък противопоставя Антверпен и Гент. Двата отбора се борят за предно класиране в първенството, което превръща идния сблъсък в изключително оспорван и непредвидим.

Неизбежно е споменаването на статистиката, защото ни показва много важни и ценни факти за представянето на замесените клубове. Антверп играе силно у дома, за което говорят 5-те победи и едното равенство от началото на сезона. Именно това им спомогна за натрупването на актив, достатъчен за заемане на място в топ 6.

По същия начин стои ситуацията и с Гент. Гостите демонстрират здрава и стабилна игра пред собствена публика, но навън са разколебани и не съумяват да се възползват от противниковите грешки. Записаха една-единствена победа на чужд терен през кампанията, което се случи в последното им гостуване на непостоянния Генк.

Не бих се наел с прогнозиране на победителя в предстоящия мач, но си мисля, че головете ще са част от него. Доверявам се на нападенията на двата клуба, залагайки на оувър, над 2,5 попадения. Маркетът е оценен прилично от букмейкърските къщи, с оглед на високата резултатност, наблюдаваща се в сблъсъците на отбора домакин.

 

Прогноза: над 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози