спортни новини cultofbet

Дълго пътуване за Белгия по пътя към Евро 2020

K Khristov 12/10/2019 20:00 Прогнози 0
Снимка: Marca
Дълго пътуване за Белгия по пътя към Евро 2020

Далечна визита за звездната селекция на Белгия. “Червените дяволи” се отправят на изток, където ги очаква отборът на Казахстан. Двубоят е в ранния неделен следобед от 16:00 наше време.

Това гостуване в Нурсултан идва в крайно неприятен момент за много от футболистите. Точно в една от най-важните фази на сезона играчите на белгийския национален тим ще трябва да пропътуват няколко хиляди километра, за да изиграят напълно протоколен мач срещу един от най-слабите състави в групата – този на Казахстан.

Ако трябва да съм максимално обективен, не знам какво точно ще ни демонстрират възпитаниците на Роберто Мартинез. От една страна се очаква убедителна победа, но изморителното пътуване, както и изкуственият терен, ще окажат частично влияние върху развитието на срещата.

Съветвам ви да сте по-обрани и да се въздържате от търсене на високи гол линии. Според мен най-удачният вариант е комбинация между знак 2 и под 4,5 попадения. Маркетът пристига с коефициент 1,60 от Efbet, което смело може да го добавите към неделната права колонка. Успех!

 

Прогноза: 2 и под 4,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози