спортни новини cultofbet

България ще продължи негативната серия и срещу Англия

K Khristov 13/10/2019 17:00 Прогнози 0
Снимка: Sky Sports
България ще продължи негативната серия и срещу Англия

Тежко домакинство за България срещу Англия, с което ще се сложи край на октомврийското участие на родните национали. Срещата на “Васил Левски” е в понеделник от 21:45 часа.

Едва ли ще ви учудя с коефициентите на букмейкърските къщи. Efbet ни предлага 1,25 за победа на “Трите лъва”, докато шансовете за победа на България са оценени с близо 15,00. Това се дължи на последния мач между двата отбора, както и на осезаемата разлика във възможностите им.

Родните национали са изпаднали в жестока криза, която трае повече от година. Последният ни успех датира от 13 октомври 2018 г., когато се справихме със селекцията на Кипър. Оттогава насам последваха пет равенства и пет поражения, като едно от тях бе записано на “Уембли” срещу идния ни опонент.

Не вярвам Англия да допусне изненада в този двубой поради нуждата от точки. Възпитаниците на Саутгейт допуснаха загуба с 2:1 от Чехия и ще се опитат максимално бързо да се върнат на победния път. Удачно решение за игра ми се струва комбинирането на знак 2 с над 2,5 гола. Предполагам, че линията ще бъде преодоляна еднолично от англичани, тъй като съставът на Краси Балъков изпитва сериозни проблеми в отбранителния вал.

 

Прогноза: 2 и над 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози