спортни новини cultofbet

България с тежка визита на Уембли по пътя към Евро 2020

K Khristov 06/09/2019 19:00 Прогнози 0
Снимка: YouTube
България с тежка визита на Уембли по пътя към Евро 2020

Преклонили глава преди началото на срещата, българите гостуват на един от трудно превземаемите стадиони – “Уембли”. Очаква ни лидера в групата Англия, а ето каква е моята прогноза за събитието.

Едва ли и най-големите оптимисти очакват България да спечели трите точки при тази си визита. Да си призная не вярвам родните национали да ни изненадат с положителен резултат, напротив, най-логичният изход на срещата е обвързан с убедителен успех за домакините.

За последно срещнахме “Трите лъва” в квалификациите за Евро 2020, когато допуснахме две поражения с обща голова разлика 7:0. Предвид високата резултатност на англичани в предходните два евросблъсъка, няма да е учудващо, ако Кейн, Стърлинг и компания повишат головата си разлика.

Доверете се на стандартния оувър, над 2,5 попадения, пристигащ с 1,50 от сайта на Efbet. България разчита на футболисти, които играят в по-непретенциозни първенства, а част от ключовите ни фигури са резерви, което допълнително увеличава шансовете на Англия. Любителите на статистическите залози могат да потърсят над 2,5 картона в срещата, придружени от коефициент 1,40.

 

Прогноза: над 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози