Черна гора и България ще си вкарат попадения в Подгорица

K Khristov 10/10/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: CNA
Черна гора и България ще си вкарат попадения в Подгорица

Още един тест пред Краси Балъков и неговите избраници. Българският национален отбор гостува на Черна гора в квалификационен двубой без значение, който противопоставя последните два тима от група “А”.

Падението на България продължава с пълна сила. Намираме се в серия от 9 поредни срещи без победа, като последната такава дойде по това време миналата година, когато надиграхме с минимален резултат 2:1 отбора на Кипър. Оттогава насам записахме 5 поражения и 4 равенства, което доведе до сериозно напрежение в състава.

Балъков заяви, че последните три мача от евроквалификациите са без значение и ще се използват за обиграване на тима за евентуалните баражи догодина. Гостуването на Черна гора се явява най-добрия шанс да триумфираме с трите точки, тъй като след този мач ни предстоят два далеч по-сериозни опонента в лицето на Англия и Чехия.

Не съм толкова уверен, че България ще постигне нещо и в този мач. По-скоро ще се доверя на попадения поради естеството на сблъсъка. И в двете селекции напрежението е спаднало поради невъзможността за класиране на първите две позиции, което ще доведе до по-освободена и разкрепостена игра.

 

Прогноза: гол/гол

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози