спортни новини cultofbet

Холандия ще се класира на Евро 2020 след успех в Белфаст

K Khristov 15/11/2019 22:00 Прогнози 0
Снимка: ITV
Холандия ще се класира на Евро 2020 след успех в Белфаст

Предпоследните мачове в група “C” ще дадат ясни сведения за разпределението на първите две позиции. Северна Ирландия и Холандия имат реални шансове за класиране на Евро 2020, но до голяма степен това зависи от срещата помежду им.

Началото на евроквалификационния цикъл бе по-добро за домакините, но това бе породено от лесните откриващи двубои. Северноирландци се разправиха на два пъти с Естония и Беларус, но последваха загуби в директните мачове срещу Германия и Холандия.

Отново е ред на важен сблъсък за тима от Острова, но този път ще имат домакинско преимущество. Дали това ще бъде достатъчно за постигане на значим резултат е отделен въпрос, тъй като “лалетата” разполагат с изключително боеспособен състав, който навлезе в серия от 4 поредни победи.

Според мен гостите ще бъдат по-настоятелни и ще търсят победата от самото начало. Разчитат на състезатели, подвизаващи се на Острова, което е допълнителен аргумент в тяхна полза. Заложете директно на знак 2, оценен с 1,50 от родния Ефбет. Ставката не е особено висока, но сигурността на маркета предразполага към подобно участие.

 

Прогноза: 2

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози