спортни новини cultofbet

Холандия се нуждае от задължителен успех срещу Северна Ирландия

K Khristov 09/10/2019 22:45 Прогнози 0
Снимка: Racing Post
Холандия се нуждае от задължителен успех срещу Северна Ирландия

Група “C” от европейските квалификации изглежда непредвидима, тъй като за челните места спорят Германия, Холандия и Северна Ирландия. Последните два тима се срещат в директен спор помежду си, а ето каква е моята прогноза.

С оглед на силното представяне от страна на “лалетата”, букмейкърите ги поставят в ролята на абсолютни фаворити. Холандия разполага със силно поколение, Роналд Куман налага офанзивен стил на игра, а трите точки в четвъртък изглеждат повече от задължителни. Евентуална победа ще ги изравни на върха с другите два отбора.

Причината Северна Ирландия да се намира на върха се дължи на по-лесната програма в началото на квалификационния цикъл. Трябваше да играят по два мача срещу аутсайдерите Беларус и Естония, което за кратко ги изкачи на лидерската позиция. Сега обаче предстоят тежките задачи пред северноирландци, които най-вероятно ще загубят още в Холандия.

Поради ниските коефициенти за краен изход няма как да заложа на подобно събитие, но защо да не опитам с оувър, над 2,5 гола. Очаква се домакините да победят убедително, така че избраната линия не би следвало да е проблемна за преодоляване. Доверете се на платформата на Efbet, където коефициентът варира около 1,60.

 

Прогноза: над 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози