Холандия с шанс да се доближи до лидерите в групата

K Khristov 08/09/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка:
Холандия с шанс да се доближи до лидерите в групата

Устремена към първите две позиции, Холандия приема с оптимизъм предстоящото гостуване на Естония. Срещата е в понеделник вечер от 21:45 часа.

Положението на “лалетата” не изглеждаше никак цветущо. Загубиха у дома от Германия, а в миналия мач изоставаха в резултата до почивката. Това обаче не смути Ван Дайк и компания, напротив, втората част бяха пределно мотивирани да се докажат и да обърнат развоя на събитията в групата.

Така, Холандия натрупа актив от 6 пункта след три изиграни мача, но се нуждае от нова задължителна победа навън. Съперникът е тотален аутсайдер, допусна четири загуби до момента и получи общо 14 гола. Съвсем логично това превръща холандската селекция във фаворит и им дава сериозно предимство в букмейкърските къщи.

Коефициентите за победа на гостите са нищожни, но може да опитаме с оувър, над 2,5 попадения. Струва ми се, че бързата игра в нападение и високата ефективност в последните мачове ще даде отражение и ще ни поднесе високорезултатен сблъсък. Изберете Efbet, където ставката към маркета варира около 1,45.  

 

Прогноза: над 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози