спортни новини cultofbet

Милан ще излезе от кризата с положителен резултат срещу Наполи

K Khristov 23/11/2019 00:00 Прогнози 0
Снимка: tactical analysis
Милан ще излезе от кризата с положителен резултат срещу Наполи

Милан приема Наполи в дебри на закъсалите грандове. Може би това е един от най-трудните мачове от съботния тираж, но пък го прави още по-интересен и непредвидим.

Кризата при “росонерите” е чисто игрова. Въпреки смяната на треньора, миланистите продължават с негативните резултати, които ги водят към 14-та позиция. Допуснаха цели 7 поражения от началото на кампанията, като три от тях станаха факт под ръководството на Пиоли.

В Милано пристига другият италиански колос, който не се намира в най-добрите си дни. При неаполитанци кризата е на по-високо ниво, поради влошените отношения между собственика и футболистите. Появи се и информация за смяна на Анчелоти, което със сигурност е разгорещило страстите в съблекалнята на тима.

Идея си нямам как ще изглежда Наполи в този двубой и дали ще се бори за крайния успех. Но пък си мисля, че домакините е време да покажат по-добро лице и да спечелят ценни точки, необходими за изкачването им в класирането. Няма да се впускам в преследване на краен знак, но ще заложа на двоен шанс 1Х, оценен с примамливото 1,60 в сайта на Efbet.

 

Прогноза: 1Х

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози