спортни новини cultofbet

Бърнли и Ман Юнайтед ще си разменят голове в последния кръг за годината

K Khristov 27/12/2019 21:00 Прогнози 0
Снимка: The Person
Бърнли и Ман Юнайтед ще си разменят голове в последния кръг за годината

Бърнли приема Манчестър Юнайтед в двубой от 20-ия кръг на Висшата лига. “Виненочервените” играят силно на собствен терен, но гостите ще се борят за ценни три точки, които да ги доближат до бленувания топ 4.

В други времена, сблъсъкът едва ли щеше да буди съмнения относно крайния изход. Не съм толкова оптимистично настроен към победата на “червените дяволи”, тъй като демонстрират нестабилност през сезона. Дори футболните специалисти ги оприличиха с Робин Худ на Висшата лига, защото печелят точки срещу силните, но правят подаръци на по-непретенциозните състави.

Очаква ги точно такъв опонент в съботната вечер, който разчита главно на случващото се у дома. На “Търф Мур” Бърнли завоюва пет победи, инкасира четири поражения, но така и не записа равенство. Интересен факт е, че “виненочервените” нямат отбелязан гол в последните четири домакинства срещу този опонент.

Време е тенденцията да бъде нарушена, а какъв по-удобен момент от предстоящия. Юнайтед се представя на приливи и отливи, затова бих се насочил към размяна на попадения. Маркетът пристига с достатъчно примамлив коефициент, който очаквам да оправдае доверието ми и да ни донесе печалби.

 

Прогноза: Гол/Гол

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози