спортни новини cultofbet

Ливърпул ще търси трите точки в неделния следобед

K Khristov 09/03/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: burnleyfootballclub.com
Ливърпул ще търси трите точки в неделния следобед

Поредица от незадоволителни резултати пратиха Ливърпул на второто място. Това придава фундаментално значение на сблъсъка с Бърнли, който ще върне “мърсисайдци” обратно в играта. Срещата е в неделния следобед, 10 март, от 14:00 часа.

Дали приказката на Ливърпул ще претърпи съкрушителна развръзка, която ще донесе ново огорчение на “червените” привърженици?! Всичко това зависи от неделната среща, която на пръв поглед изглежда лесна и почти сигурна. Насреща им е Бърнли, намиращ се на 17-та позиция и борещ се със зъби и нокти за своето оцеляване.

Да не забравяме обаче, че именно Бърнли бе препъникамъка за Тотнъм. Преди няколко седмици възпитаниците на Шон Дайк наложиха волята си над “шпорите” и тотално ги отсвириха от борбата за трофея. В последващите две срещи Бърнли не съумя да продължи добрата си форма и допусна неприятни поражения от Кристъл Палас и Нюкасъл. Това донякъде усложни ситуацията на тима, тъй като авансът им от опасната зона се крепи на едва два пункта.

Препоръката ми за игра е свързана с прогнозирането на броя голове. Според мен Ливърпул ще наложи волята си в неделя и ще се поздрави с убедителен успех. Потърсете стандартния оувър, над 2,5 гола, който изглежда удачна възможност за комбиниране в права колонка. Трябва да спомена един притеснителен факт, свързан със стабилността на Пуул в отбрана. “Мърсисайдци” опазиха вратата си суха в предходните пет официални срещи, така че прогнозата ще се крепи основно на тяхната ефективност в нападение.

 

Прогноза: Над 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози