спортни новини cultofbet

Норич и Палас излизат в директен спор навръх Нова година

K Khristov 31/12/2019 18:00 Прогнози 0
Снимка: Zimbio
Норич и Палас излизат в директен спор навръх Нова година

Честита и успешна 2020 г.! Предлагам ви да стартираме с приемлива и твърде вероятна печалба, прогнозирайки двубоя между Норич и Кристъл Палас от Висшата лига.

След като “канарчетата” се завърнаха в елита на Англия, очаквах силно и стабилно представяне, което да им подсигури оцеляване. Уви, съвсем различна е текущата ситуация, като отчитаме незавидната 20-а позиция за състава на Норич. Играта не се получава, особено в отбрана, което води до редица грешки и рекордни 13 загуби в рамките на 20 кръга.

Много по-добро е положението на гостите, които са позиционирани в средата на подреждането и дори могат да мислят за топ 5. Разбира се, това попада в сферата на малко вероятното, но Кристъл Палас е една от изненадите на сезона. “Орлите” натрупаха седем победи в актива си, въпреки че реализираха едва 18 попадения от началото на кампанията.

Макар лондончани да се славят с втората най-слаба атака в елита, ще заложа на попадения. Все пак Норич е колеблив в отбрана, така че размяната на голове е напълно логична и оправдана. Доверете се на Efbet, където маркетът бива оценен със задоволителното 1,76.

 

Прогноза: Гол/Гол

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози