спортни новини cultofbet

Врачани излизат за задължителен успех срещу Верея

K Khristov 07/03/2019 22:00 Прогнози 1
Снимка: БТВ Новините
Врачани излизат за задължителен успех срещу Верея

За жалост българският шампионат на моменти предлага скучни двубои, в които победителят е предварително решен. Ботев Враца влиза в ролята на изявен фаворит срещу аутсайдера Верея, но нека видим кои са най-добрите възможности за залог. Срещата е в петък, 8 март, и  открива кръга в Първа лига.

Едва ли гледаемостта към събитието ще е в огромни размери, но пък получаваме интересни възможности за игра от букмейкърските къщи. На първо място поставям комбинацията между краен изход 1 и над 2,5 попадения. Според мен домакините ще се възползват от отдалата им се ситуация и ще се върнат на победния път с убедителен успех. Тимът на Сашо Ангелов предлага атакуващ футбол на привържениците си, който ще даде резултат срещу проблемната защита на старозагорци.

Съставът на Верея е тотално отсвирен от сметките. Със сигурност ще загубят елитното си статукво, но няма как да е другояче, след като са в сериозна финансова криза, бъдещето остава неизяснено, а играчите пристигнаха от знайни и незнайни отбори. Всичко това дава негативно отражение върху представянето на тима. Да, Верея взе точка у дома срещу Лудогорец, но видяхме, че това бе по-скоро късмет и липса на оползотворени положения от гостите. Последващите три мача бяха безвъзмездно загубени и върнаха старозагорци в реалността.

Освен комбинационния маркет, може да помислите и за залога няма гол/гол. Неговата ставка е далеч по-ниска, затова ви го препоръчвам при игра в права колонка. Възпитаниците на Олександър Савидов са в серия от седем поредни мача без отбелязан гол. На негостоприемния “Христо Ботев” едва ли ще сложат край на неуспешната поредица. 

 

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози