спортни новини cultofbet

Славия и Ботев Враца продължават свадата

K Khristov 09/05/2019 09:00 Прогнози 0
Снимка: Topsport
Славия и Ботев Враца продължават свадата

Връщаме се в родната действителност, където предстои да се изиграят полуфиналните баражи. Славия и Ботев Враца водят ожесточен спор, чийто изход ще се определи в петък вечер. Първата среща завърши при нулево равенство, изпълнено със здрави единоборства, неспирни конфронтации и битка по целия терен. Да видим как ще протече реваншът...

Честно казано прогнозирането на краен изход изглежда самоубийство. Не вярвам някой да се осмели към подобен залог, поради равностойния вид на отборите и честите изненади от тяхна страна. Определено Ботев Враца се намира в по-добра форма, за която говорят деветте поредни мача без поражение. Славия от своя страна е в серия от три такива, но преди това допусна редица грешни ходове, в които инкасира куп голове.

Както казах, ще избягам от прогнозите за победител и ще се насоча към търсене на ъндър, под 2,5. Един ултимативен вариант за игра, който идва с добър коефициент от родните букмейкъри. Предвид важността на сблъсъка, очаквам двата тима отново да ни предложат по-скучен и нискорезултатен футбол. Изберете Ефбет, където маркетът бива оценен с коефициент 1,60.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози