спортни новини cultofbet

Здрав сблъсък и размяна на попадения между Шефилд и Уест Хям

K Khristov 09/01/2020 23:00 Прогнози 0
Снимка: New Straits Times
Здрав сблъсък и размяна на попадения между Шефилд и Уест Хям

Новакът в английския елит - Шефилд Юнайтед, е безспорната сензация на сезона. “Остриетата” се намират в подножието на зона “Европа” и се оказаха трудно препятствие дори за по-класните тимове. В идния кръг посрещат лъкатушещия се Уест Хям, който записа две победи под ръководството на новия наставник Дейвид Мойс.

Шотландският специалист бе начело на “чуковете” през 2018 г., но след като Пелегрини не се справи с възложените задачи, водещите фигури в тима върнаха Мойс. Основната цел пред Уест Хям е да запази елитния си статут и по възможност да се изкачи в горната половина. Стартът на новата година бе изключително силен. На 1 януари бе постигнат успех срещу Борнемут с 4:0, а няколко дни по-късно дойде и победата за ФА Къп срещу Джилингам.

Дали подобряването в играта на Уест Хям е налице или съперниците им в предните два мача бяха от по-нисък ранг, ще разберем в петък. На пътя на “чуковете” застава Шефилд Юнайтед, който прави много силна кампания и продължава да изумява експертите. “Остриетата” грабнаха 29 точки до момента и си гарантираха оцеляването на 99%. След това атомно начало, дори се зароди идея за нещо по-голямо.

Според мен Крис Уайлдър и неговите футболисти резонно са считани за фаворити, но очаквам силна игра и от гостите. Поради тази причина пропускам залозите за краен изход и се доверявам на попадения в двете врати. Струва ми се, че такива ще има, а и коефициентът за избраното събитие е повече от удовлетворяващ.

 

Прогноза: Гол/Гол

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози