спортни новини cultofbet

Уулвс ще сложи край на серията от сухи мрежи на Алисон

K Khristov 22/01/2020 23:00 Прогнози 0
Снимка: North Wales Live
Уулвс ще сложи край на серията от сухи мрежи на Алисон

Ще се окаже ли “Молиню” непревземаема крепост за лидера Ливърпул? Съставът на Юрген Клоп пътува 110 км на югоизток, за да срещне един от стабилните тимове през сезона – Уулвс. Ето повече за настроенията в двата лагера и за най-резонната прогноза.

Веднага ви насочвам към моето предложение – гол/гол. Трудно ми е да повярвам, че серията от победи на Ливърпул ще приключи точно тук, но за сметка на това, Уулвс ще сложи край на поредицата от седем двубоя без допуснат гол. Ливърпул стигна до последователни победи в редица състезания, като се опази от противникови голове, въпреки че допусна опасности пред вратата си.

При “вълците” се наблюдава лек спад в представянето, дължащ се най-вече на натрупалата се умора. Уулвърхямптън продължава да е на 6-о място във временното подреждане, като натрупа солидно количество равенства (общо 10). В статистиката им се забелязват доста отбелязани голове, но пропуските в дефанзивен план се оказват решаващи в дадени моменти.

Efbet ни предлага коефициент от @1.75 за размяна на попадения, което ми се струва атрактивно на фона на останалите пазари. Заложете на маркета, ако смятате, че победната серия на Ливърпул е поставена под въпрос.

 

Прогноза: Гол/Гол

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози