спортни новини cultofbet

Айнтрахт среща Фортуна с мисъл за Лига Европа

K Khristov 10/03/2019 22:00 Прогнози 0
Снимка: Meridian-sport
Айнтрахт среща Фортуна с мисъл за Лига Европа

Макар привържениците на немския футбол да са настроени негативно към понеделнишките мачове, ето че традицията продължава. Тази седмица е ред на Фортуна Дюселдорф и Айнтрахт Франкфурт да се изправят помежду си в първия ден от седмицата. Началото е от 21:30 часа, а ето какви са моите очаквания.

Отборът от Дюселдорф се представя на приливи и отливи. След онази знаменита серия през декември, която ги отдалечи от опасната зона, последва лек срив в играта. Радостното е, че това бе за кратък период от време, тъй като Фортуна постигна три победи в предходните четири шампионатни кръга. Последната такава бе най-значима, тъй като възпитаниците на Фридхелм Функел сломиха съпротивата на Шалке с безкомпромисното 0:4.

Едва ли мислите на гостите ще са насочени към тази среща. Очаква ги далеч по-важен двубой в Лига Европа срещу Интер. Гостуването на “Джузепе Меаца” ще бъде историческо, тъй като 13,000 привърженици на немския тим ще посетят столицата на модата. Това задължава Адолф Хютер и неговите избраници да се впуснат за задължителен успех в четвъртък и да продължат към 1/4-финалите на надпреварата.

Определено понеделнишкият двубой от първенството ще бъде омаловажен от гостите. Именно в това се корени и моята прогноза, като се доверявам частично на домакините. Съветът ми е да заложите на двоен шанс 1Х, а търсещите по-високи коефициенти могат да се впуснат директно в прогнозиране на крайния изход.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози