спортни новини cultofbet

Нюрнберг - Дармщад

M Krasimirov 04/10/2020 21:13 Прогнози 0
Нюрнберг - Дармщад

Последният сблъсък от кръга във втората дивизия на немския футбол е между Нюрнберг и Дармщад. Много добре са познати тези тимове на обществеността, интересуваща се от този толкова голям спорт.

Нюрнберг - Дармщад ще приключи с ъндър

Страшно много на брой станаха участниците в дивизията, които се стремят да играят все по-разкрепостено. Нюрнберг разгърна нещо подобно в досегашните си сблъсъци, но в тях паднаха сумарно едва 3 попадения. Головата разлика на тима продължава да е положителна, като е 2:1.

Нюрнберг и Дармщад едва ли ще ни изненадат

Дармщад е с 2:3 в това отношение, като все още няма записан пълен успех в първенството. От изпадането си от елитната дивизия същият този отбор среща много сериозни затруднения по пътя обратно към Първа Бундеслига. И през този сезон не се очертава той да е част от спора за водещите позиции, така че е напълно резонно да претърпи пореден провал и да не се наложи и в този случай.

Дармщад спечели последната си визита на този стадион с 2:1, което продължи и изобилието от голове в мачовете с Нюрнберг. При липсата на отявлен голмайстор в редиците и на двата тима, просто трудно ще се получи нов подобен сблъсък.

Прогноза Нюрнберг - Дармщад

Под 2,5 гола @ топ коефициент - efbet

 

 

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози