спортни новини cultofbet

Нюрнберг в опит да се доближи до спасителния бряг

K Khristov 11/04/2019 21:00 Прогнози 0
Снимка: Ultras-Tifo
Нюрнберг в опит да се доближи до спасителния бряг

Кръгът в Бундеслигата стартира с един доста интересен двубой от дъното на класирането. Шалке гостува на Нюрнберг в търсене на трите точки. Ще се дадат ли лесно домакините, ще научим в петък, 12 април, от 21:30 часа.

Положението на двата отбора е крайно любопитно. Нюрнберг намира силите да се изправи след слабия сезон, като спечели четири точки в предходните си два мача. С това се изкачи до предпоследното място, като скъси дистанцията на четири пункта от спасителния бряг. Може би домакините все още таят надежди за оцеляване, но това минава през задължително печелене на точки у дома.

Домакинствата ще са основната им задача в оставащите кръгове, а сега им предстои такова срещу колеблив съперник. Макар Шалке да смени треньора си, ситуацията не изглежда променена. Тимът е в жестока криза, като спечели само един от последните си 12 официални мача. Това се случи в края на март срещу последния Хановер. И сега се изправят срещу представител на опасната зона, но този път съперникът е в по-добра форма.

Класическата победа над Аугсбург показа, че “Еф Це Ен” имат шансове за запазване на елитното статукво. Вярвам, че тази положителна игра ще бъде демонстрирана и в петък срещу “кралско-сините”. Поради тази причина обмислям залог за гол/гол. Не изключвам и равенството, като вариант за игра, така че по-смелите от вас могат да му се доверят.

 

 

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози