спортни новини cultofbet

Прилепите ще се мъчат на студа в четвъртък

K Khristov 13/03/2019 21:00 Прогнози 0
Снимка: foxsport
Прилепите ще се мъчат на студа в четвъртък

Лига Европа става все по-привлекателна за обикновения запалянко, а това е продиктувано от зрелищните сблъсъци, които наблюдаваме още на осминафиналите. Краснодар и Валенсия влизат в пряк дуел, но кой ще продължи напред, ще разберем в четвъртък вечер от 19:55 часа.

Срещата е изпълнена с много въпросителни, като си опонират представянията на двата тима през сезона и случилото се в първия двубой. Един приличен турнирен резултат за руския тим, макар да изпита не малко трудности при визитата си на “Местая”. Почти през цялото време отборът на Краснодар бе принуден да се защитава, но пък остави живи шансовете си за продължаване към следващата фаза.

Изненадващо или не, Краснодар се движи на втората позиция в руската Премиер лига, но така и не записа победа в откриващите мачове за календарната година. Две равенства, срещу Спартак Москва и Оренбург, които бяха съпътствани и от поражение в Испания. Ако трябва да аргументирам прогнозата си с формата на двата тима, то със сигурност везните ще наклонят в посока на гостите. Валенсия е в много добра форма, постигна четири поредни победи, а и е в серия от 13 мача във всички състезания без поражение.

Макар да категоризираме руския шампионат към нискорезултатните състезания, Краснодар е едно от изключенията. Тимът разчита много на случващото се в офанзивен план, което обещава интересна развръзка на предстоящия мач. “Прилепите” едва ли ще останат капо, така че попаденията са гарантирани. Доверете се на маркета гол/гол в платформата на Бет365, където придружаващата ставка достига 1,75.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози