спортни новини cultofbet

Байерн ще си връща самочувствието срещу Майнц

K Khristov 16/03/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: T-online
Байерн ще си връща самочувствието срещу Майнц

Изминаха няколко дни от злополучния сблъсък срещу Ливърпул, в който “баварци” допуснаха поражение. Сега Байерн се завръща в родната действителност, където задачата изглежда далеч по-сложна от предходни години. Води се ожесточен спор с Борусия Дортмунд, а двубои срещу опоненти от ранга на Майнц трябва да се печелят с убедителна разлика.

Не смятам, че загубата от Ливърпул ще внесе напрежение сред ръководството и играчите на Байерн. Да, поражението бе неприятно, но пък немският състав остава в борбата за титла и купа, които трябва да се следват до последно. Прекият конкурент за титлата спечели мача си, което задължава “баварци” в търсенето на трите точки.

Майнц е един от отборите в криза, като спечели само една от последните шест шампионатни срещи. Освен това се намират в лоша серия срещу Байерн, печелейки едва един от предходните десет двубоя помежду им. Не случайно гостите са поставени в ролята на тотални аутсайдери, като се очаква безпроблемен успех за състава на Нико Ковач.

Обзалагам се, че това ще стане факт, но с една малка подробност. За да бъде оформен по-висок коефициент, ще потърся краен изход 1 и над 3,5 попадения. Линия, която изглежда напълно преодолима за Байерн, а и Левандовски и компания ще търсят реванш пред своите фенове за отпадането от Шампионска лига. Доверете се на избрания маркет в Бет365, където получава коефициент 1,90.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози