спортни новини cultofbet

Артилеристите с важна крачка по пътя към топ 4

K Khristov 31/03/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: The Zimbabwe Mail
Артилеристите с важна крачка по пътя към топ 4

Кампанията в Премиършип навлиза в решаващата си фаза. Това ще ни донесе куп емоционални моменти в оставащите няколко седмици, като освен битката за титлата, се води такава и за топ 4. Цели четири тима са се вкопчили в последните две коти за Шампионска лига, като един от тях е Арсенал. Какви ще ги свършат “топчиите” срещу Нюкасъл, ще научим в понеделник вечер от 22:00 часа.

На пръв поглед двубоят не впечатлява с нищо. Арсенал е големия фаворит в срещата и се очаква сравнително лесно да спечели трите пункта. Това е факт, но Нюкасъл демонстрира сериозно израстване в последните кръгове, което почти му гарантира място в елита и през следващия сезон. Трябват им още няколко точки, за да си подсигурят оставането и на теория.

Ако двубоят се играеше на “Сейнт Джеймсис парк”, щях да се доверя на Нюкасъл. Сега обаче ситуацията е малко по-различна. Арсенал е във феноменална форма у дома, която се осланя на девет поредни победи. Десетата чука на вратата, което ме принуждава да потърся положителен развой за домакините. Залагам на знак 1, комбиниран с над 1,5 попадения. Комбинационният маркет е придружен от ставка 1,60 в платформата на Winbet.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози