спортни новини cultofbet

Арсенал няма да загуби от Наполи

M Krasimirov 11/04/2019 18:30 Прогнози 0
Арсенал няма да загуби от Наполи

Големият футболен спектакъл е на хоризонта: Наполи гостува на Арсенал!

Арсенал продължава да е крайно атрактивен за любителите на разкрепостения футбол и точно така си припечели много нови запалянковци. Въпреки, че дългогодишните такива все по-често бяха започнали да изказват публично неудовлетворението си от случващото се в редиците на своите любимци, положението бързо е на път да се промени, а свежият полъх, загатващ за това, е назначаването на Унай Емери.

За много кратки срокове той преобрази лондонския колос, който в последно време беше започнал да стои все по-зле на терена. На всичкото отгоре Емери бързо въвлече и няколко много млади футболисти в стартовия състав, а това напомня за правеното от Венгер през най-силните му години. Така стартът на една приказка вече е даден, а домакинството на Наполи е възможността, тя да бъде продължена по най-добрия начин.

Наполи е в гигантска криза и вече в няколко кръга тимът е неспособен не само да спечели, а и да надиграе съперника си. Безумно беше това, че той отстъпи от намиращия се по онова време в зоната на изпадащите Емполи, а дни по-късно завърши при 1:1 с Дженоа и то насред Неапол. Провалът срещу Арсенал въобще няма да е изненадващ, а на всичкото отгоре ще е и много шумен.

Твърд залог ДНБ 1 при 1.60 коефициент или директно потърсете успеха за "топчийте"!

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози