спортни новини cultofbet

Арсенал и Валенсия излизат в ключов полуфинал за Лига Европа

K Khristov 01/05/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: International News
Арсенал и Валенсия излизат в ключов полуфинал за Лига Европа

Остават няколко мача до финалната развръзка на Лига Европа. В 1/2-финален сблъсък един срещу друг излизат съставите на Арсенал и Валенсия, а ето какво да очакваме от срещата.

Статистическите показатели на двата отбора говорят за едно и също нещо – лоша форма, съпътствана от негативни резултати. Може би това класиране за полуфиналите оказа неприятен оттенък върху представянето им на местна почва. Арсенал записа серия от три загуби, в които допусна цели девет попадения. Валенсия от своя страна получи четири гола в предходните два мача, които съответно бяха загубени.

Явно мислите и усилията на двата клуба са насочени изцяло към Лига Европа. Няма как да е другояче, след като дълги години очакват своя миг за изява. Финалът е на една крачка и е напълно логично това, което виждаме – пестене на сили и опазване от контузии. Дори и да не е заложено от наставниците, футболистите сами усещат важността на идните два мача и се опитват максимално да се подготвят за тях.

Вярвам, че в четвъртък ще видим два тотално преобразени отбора, които няма да имат нищо общо с последните шампионатни срещи. По-сработен и класен ми се струва съставът на домакините. Арсенал играе изключително силно у дома, където не загуби нито един от мачовете си през настоящата кампания в Европа. Положителната серия ще продължи, затова търсете двоен шанс 1Х, комбиниран с над 1,5 попадения. Маркетът идва с коефициент 1,60 от Ефбет, което позволява участие със сингъл залози.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози