спортни новини cultofbet

Арсенал ще бие с лекота спасилия се Брайтън

K Khristov 04/05/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: Real Football Man
Арсенал ще бие с лекота спасилия се Брайтън

Борбата за топ 4 продължава да е с участието на няколко отбора. Един от тях е Арсенал, който допусна редица провали през изминалите две седмици. Дали “топчиите” ще се върнат в играта, ще разберем в неделя от 18:30 часа.

На пътя им застава тим, който гарантира оставането си елита едва през настоящия кръг. Всъщност Брайтън трябва да благодари на Кристъл Палас, които нанесоха домакинско поражение на Кардиф и оставиха “чайките” в елита. Представянето на “синьо-белите” в последно време не е никак обнадеждаващо, като записаха серия от девет официални срещи без краен успех.

За Арсенал по-важен е сблъсъкът в четвъртък срещу Валенсия, но и сегашната среща би оказала влияние върху европейското им участие през следващата кампания. Победа може да ги върне обратно в топ 4 и да успокои положението преди заключителния кръг. Ако Арсенал се бе възползвал максимално от предходните си мачове, нямаше да се надява на грешни ходове от своите конкуренти, но присъствието в Лига Европа оказа своето неблагоприятно влияние върху първенството.

Редицата кадрови проблеми и неравностойната скамейка са основната причина за тази жертва, направена от Унай Емери. Испанският треньор добре осъзнава, че битката на два фронта е невъзможна, но пък сега “артилеристите” ще опитат на ходом да спечелят двубоя. Насреща им е демотивиран отбор, който ще доиграе спокойно оставащите два кръга от шампионата. Доверете се на знак 1, комбиниран с над 1,5 попадения. Маркетът пристига с коефициент 1,50 от Ефбет.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози