спортни новини cultofbet

Приказката на Аякс продължава...

K Khristov 07/05/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: Independent.ie
Приказката на Аякс продължава...

Реваншът между Аякс и Тотнъм се очаква с огромно нетърпение, тъй като шансовете на холандци за финал се увеличиха драстично. Без съмнение това е изненадата на турнира, но да видим какви ще ги свършат в сряда вечер.

След като отстраниха Реал Мадрид и Ювентус, холандци се превърнаха в основен фаворит за участие на финала. При други обстоятелства, в друго време, вероятно “шпорите” щяха да получат подкрепа от букмейкърските къщи. Сега ситуацията е по-различна, като коефициентите за знак 1 варират около 2,15, а тези за финално участие са в порядъка на 1,30.

Маурисио Почетино има куп въпросителни пред себе си, включително отсъствието на Хари Кейн. Не бива да забравяме също така и лошата форма на тима в последно време. Тотнъм записа цели девет загуби в предходните си десет гостувания, което говори достатъчно за текущото им състояние. Едва ли аржентинският специалист се е справил с тези проблеми, дори очаквам те да продължат и на “Амстердам Арена”.

Бъдете предпазливи, не се предоверявайте на домакините, тъй като са способни на изненади. Видяхме, че по-силната им страна са визитите, докато домакинствата са обвързани с по-голяма неувереност. Затова се абстрахирайте от залози за краен победител и насочете мислите си към попадения в двете врати. Логичен и напълно оправдан залог, който идва с коефициент 1,60 от родните букмейкъри.

 

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози