спортни новини cultofbet

Рома с реален шанс да се доближи до топ 4

K Khristov 18/05/2019 10:00 Прогнози 0
Снимка: StadioSport.it
Рома с реален шанс да се доближи до топ 4

Борбата за топ 4 в Италия става все по-разгорещена. Няколко отбора са се впуснали в ожесточен спор, а до края на сезона остават само два кръга. Дали Рома ще се възползва от възможността за европейско участие, ще разберем в събота от 21:30 часа.

Едва ли може да заявим, че това е най-добрия сезон за “римските вълци”. Минаха през куп трудности, разгромни поражения, загуба във вечното дерби, но въпреки това съхраниха живи шансовете си за класиране в Шампионска лига. В момента се намират на три точки дистанция от Аталанта, което ги задължава в търсенето на крайния успех.

Сасуоло отдавна си гарантира елитното статукво в Серия А и през следващия сезон, а и се намира доста далеч от местата, даващи право на участие в Европа. Това обезсмисли до голяма степен остатъка от кампанията, но все пак видяхме няколко положителни игри в последно време, които доведоха до серия от шест мача без поражение.

“Зелено-черните” обаче не се представят толкова силно срещу топ отборите в Италия, затова ще се въздържа от залог в тяхна полза. По-удачно ми се струва търсенето на благоприятен развой за гостите, така че изборът ми е свързан със знак 2. Не особено висок коефициент, но пък рискът изглежда оправдан.

 

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози