спортни новини cultofbet

Болоня ще играе за равенство на Олимпико

K Khristov 19/05/2019 12:00 Прогнози 0
Снимка: PM News
Болоня ще играе за равенство на Олимпико

Последен двубой от 37-ия кръг на италианската Серия А. Лацио приема Болоня в протоколен сблъсък за двата тима. Как ще завърши той, ще научим в понеделник от 21:30 часа.

Лацио изпълни голямата си цел, печелейки купата на страната през изминалата седмица. Успехът над Аталанта дойде сравнително лесно, а за това спомогна мощната подкрепа от трибуните. Хиляди “лациали” бяха заели местата си на “Олимпико”, оказвайки безрезервен съпорт към любимците си. Това бе седма купа в историята на клуба, която го праща директно в груповата фаза на Лига Европа.

Оставащите два мача в първенството нямат никаква тежест за Лацио. До голяма степен това важи и за Болоня, които имат сравнително добър аванс над опасната зона. Все пак равенство или победа ще им дадат още по-голяма увереност и ще подсигурят оставането им в елита. Статистиката ясно ни демонстрира израстването на Болоня в последно време, тъй като записаха седем победи в предходните си десет шампионатни срещи.

Без съмнение по-силната им страна са домакинствата. Навън играят плахо и рядко достигат до пълния комплект точки. Поради тази причина ще се подсигуря, залагайки на двоен шанс Х2. Струва ми се напълно резонно “синьо-червените” да се доберат да положителен развой и да гарантират мястото си в Серия А и за следващата кампания.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози