спортни новини cultofbet

Еквадор и Чили във важен двубой от група C

K Khristov 20/06/2019 10:00 Прогнози 0
Снимка: Sports Illustrated
Еквадор и Чили във важен двубой от група C

Група “C” изглежда най-силна, но след първото завъртане, стана ясно кои ще са двата водещи отбора. Въпреки това нека проследим срещата между Еквадор и Чили, която ще окаже съществено влияние върху финалното разпределение на местата.

Очаквано или не, Еквадор допусна разгромно поражение на старта на Копа Америка. Инкасираха цели 4 попадения от състава на Уругвай, без да окажат каквато и да е съпротива. В действителност “жълтите” не разполагат с толкова лош състав, но нямат силни единици в центъра на терена.

Това пък е силната страна на Чили, където оперират Черлес Арангиз и Артуро Видал. Символичните гости имат своето предимство, а и се намират в по-добро психологическо състояние. Постигнаха лесен успех срещу подмладената селекция на Япония, като реализираха четири безответни гола. В основата на победата бе Едуардо Варгас, който се превърна в автор на две от попаденията.

Предстоящият сблъсък се явява последен шанс за Еквадор, ако искат да продължат към елиминационната фаза. Този път ще бъдат по-предпазливи и ще внимават за противникови набези. Макар в първите срещи на двата тима да станахме свидетели на висока резултатност, не вярвам и в идния двубой да е така.

Еквадор и Чили ще оформят стандартен ъндър, под 2,5 гола, който идва със ставка 1,65 от букмейкърските къщи. Все пак любителите на крайния изход нека се доверят на нов успех за чилийската селекция.

 

Прогноза: Под 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози