спортни новини cultofbet

Чили и Уругвай ще спорят за първото място в групата

K Khristov 24/06/2019 08:00 Прогнози 0
Снимка: Sportingpedia
Чили и Уругвай ще спорят за първото място в групата

Отправяме поглед към последните мачове от група “C”, където първите два отбора са ясни. Именно Чили и Уругвай ще се срещнат в директен спор за лидерската позиция, а ето какви са моите очаквания.

Чилийци се справиха без затруднения срещу Япония и Еквадор, което временно им осигури първото място. Демонстрираха комбинативна и ефективна игра в предни позиции, реализирайки общо шест попадения до момента. Оставането им на върха обаче не е съвсем сигурно, затова ще търсят минимум равенство в идния сблъсък.

Завършилият на лидерската позиция ще си гарантира двубой срещу Перу, докато подгласникът ще се бори със съпротивата на Колумбия. Със сигурност “инките” са по-добрия вариант, така че последният мач от група “C” играе важна роля за разпределението на местата.

Уругвай стъпи накриво срещу Япония, оформяйки резултатен хикс 2:2. Всъщност Суарез и компания заслужаваха повече победата, но грешки в дефанзивен план им костваха спечелването на пълния актив от точки. Предполагам, че Оскар Табарез няма да прави размествания сред стартовите единадесет и ще видим всичко най-добро от “урусите” на Маракана.

За символичните домакини и равенството е добър резултат, така че очакваме по-предпазлива игра от тяхна страна. Логично, това ще доведе до ниска резултатност и изпълнение на стандартния ъндър. Маркетът пристига с коефициент 1,75 от платформата на Efbet, което изглежда добро решение за игра на сингъл.

 

Прогноза: под 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози