спортни новини cultofbet

Битката за Шефилд закрива кръга в Чемпиъншип

K Khristov 03/03/2019 14:00 Прогнози 0
Снимка: beIN SPORTS
Битката за Шефилд закрива кръга в Чемпиъншип

Отправяме се към Чемпиъншип, където предстои да се изиграе едно от най-ожесточените дербита на Острова. Шефилд Уензди и Шефилд Юнайтед се впускат в яростен сблъсък, който е от съществено значение за гостите. Срещата е в понеделник вечер, 4 март, от 21:45 часа.

Сезонът се развива по различен начин за двата отбора. Докато Уензди се лута из средата на класирането, Юнайтед все по-усилено търси първата позиция. Към настоящия момент “остриетата” се намират на третото място, като изостават на пет пункта от лидера Норич. Напълно преодолима дистанция, която обаче изисква победа в понеделник вечер.

Уензди е корав съперник, който ще се опита да спре устрема на местния конкурент. “Кукумявките” са далеч от баражите, но въпреки това таят известни надежди за попадане в тази зона. Имат в актива си 47 точки, които са със 7 по-малко от тези на шестия Бристъл Сити. Определено назначаването на Стив Брус подейства освежаващо на Уензди, които са в серия от шест мача без поражение. Записаха три победи, три хикса, а в четири от случаите съхраниха вратата си суха.

Именно това ще послужи като атестат за моята прогноза. Смятам, че стандартният ъндър ще се окаже печеливша опция, тъй като говорим за дерби, а и двата отбора разчитат на стабилни отбрани. Напоследък дербитата са обвързани с ниска резултатност, битка по цялата дължина на терена и по-обрана игра в офанзивен план. Доверете се на Bet365, където опцията е придружена от коефициент 1,80.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози